4. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Brad Pitt hakkab New Orleansis kinnisvara arendama

Näitleja Brad Pitt teatas, et plaanib orkaan Katariinast puretud New Orleansi piirkondadesse rajada taskukohase, keskkonnasõbraliku ja stiilse elamurajooni.

Pitt plaanib rajada 150 uut maja, millest igaüks maksaks 150 000 dollarit ehk 1,5 miljonit krooni. Majad on mõeldud neile, kes 2005. aasta looduskatastroofis oma kodu kaotasid, kirjutas Reuters. „Kuid ma ei näe ühtegi takistust, miks me ei võiks ehitada 1000 maja või 10 000 maja või isegi 100 000,“ lisas ta.

Brad Pitt koos kaasa Angelina Joliega on projekti investeerinud 5 miljonit dollarit ehk 50 miljonit krooni. Ülejäänud raha loodavad nad saada annetustest.

13 rahvusvahelist arhitektuuribürood on asunud looma ühepereelamu disaini. Esimesed majad peaks olema valmid 2008. aasta maiks. Majad on maapinnast kõrgemal, et edasisi üleujutusi paremini üle elada.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474