4. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvarafirma: sobiv aeg on investeerida Egiptusesse

Kinnisvaraarenduse ja müügiga peamiselt kuurortpiirkondades tegelev OÜ Burbonas soovitab üle vaadata investeeringud ning paigutada raha Egiptuse kinnisvarasse, sest hinnatõusu potentsiaal seal on endiselt väga kõrge.

“Egiptus ei tähenda pelgalt aastaringset suve, sinist merd, puhtaid randu ja erilist kultuuri, vaid ka iga-aastast kinnisvarahindade tõusu. Seega on iga investori jaoks tegemist ligitõmbava investeerimisalternatiiviga,” räägib Erki Markus, OÜ Burbonas direktor avaldatud pressiteates.

Üheks oluliseks investeeringu atraktiivsust mõjutavaks faktoriks on Markuse sõnul valuutakursside muutused. „Egiptuses teostatakse kinnisvaratehingud tavaliselt USA dollarites või Suurbritannia naeltes. Seega on eestlaste jaoks kasulikum osta kinnisvara nüüd, teisel poolaastal, sest nende valuutade ostuhinnad on langenud vastavalt 9% ja 5%,“ rääkis OÜ Burbonas direktor.

„Hinnanguline aastane kapitali tootlikkus on 20% ja enamgi,“ rääkis direktor ning lisas, et sellised eeldused ja trendid kestavad Egiptuses juba aastast 2004.

Markuse sõnul algavad ühe ruutmeetri hinnad Hurghadas 200 eurost ehk 3120 Eesti kroonist ja Sharm El Sheikhis alates 620 eurost ehk 9672 Eesti kroonist. Egiptus on Markuse hinnangu siiski ligitõmbav eelkõige madalate hindade tõttu.

OÜ Burbonas põhitegevusalaks on kinnisvara arendus ja müük kuurortpiirkondades. Firma sai alguse aastal 2005 Leedus ja kandis nime UAB Burbonas. Alates aastast 2007 tegutseb ettevõte ka Lätis ja Eestis.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474