4. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ostja kindlustab end kinnisvarahinna languse vastu

Kaamos Grupp ja LVM Kinnisvara lubavad Pärnus müüdava korteri eest maksta osa raha tagasi, kui tuleval aastal peaks hind langema, kirjutas tänane Äripäeva Kinnisvarateatmik.

Garanteeritud madalaima hinnaga kortereid saab osta Pärnus Jalaka tänav 10 asuvas elamumajas kuni järgmise aasta 1. jaanuarini.

“Tänane korteriost on kaitstud tuleviku hinnalanguse eest,” lausus LVM Kinnisvara maakler Kaido Lüll. “Praegu lükkavad paljud ostjad kinnisvara ostmist edasi kartuses, et hinnad langevad kevadeks veelgi.”

Lülli sõnul toimib asi nõnda, et kui arendaja langetab hindasid enne maja valmimist, langetatakse kõigil kampaania kestel korteri broneerinud ostjate korterite hindu suurima samal korrusel tehtud allahindlusprotsendi võrra. Kui arendaja langetab hindu veel ka pärast kortermaja valmimist ja korteriomandite üleandmist, saavad kõik kampaania ajal korteri ostnud kliendid enammakstud raha tagasi samal korrusel suurima allahindlusprotsendi võrra.

“Kampaania kestel tehtud mitmekordsete hinnamuutuste korral rakendatakse hinna vähendamist või raha tagastamist kõikidel kordadel,” lisas Lüll.

Müügileping sõlmitakse enne korteri valmimist tingimusega, et lõpliku lepingu allkirjastamisel vaadatakse üle müügihind, või juhul, kui omand on juba üle läinud, tagastatakse hindade langemisel enammakstud summad.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474