4. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reisibüroo Marhaba endine juht andis filmilikke ülestunnistusi

Seoses reisibüroo Marhaba hagiga firma eksjuhi Epp Rääbise vastu jõudsid pooled kokkuleppele, et kostja tasub kümme korda väiksema summa esialgsest nõudest.

Eelmise aasta novembris nõudis Marhaba endiselt juhilt 3 591 886,60 krooni kahjutasu. Selle aasta novembri alguses jõudsid pooled kompromissini, et nõude summat vähendatakse 300 000 kroonini. „Kompromissi sisu võimaldas nii palju vastu tulla," kommenteeris praegune Marhaba tegevjuht Terje Okk kohtulahendit.

„Summa, milles Rääbisele vastu tuldi, oli nii suur, kuna tema ülestunnistused olid väga väärtuslikud," rääkis Terje Okk. „See oli väga magus pala, need ülestunnitused kuuluvad „filmi" kategooriasse," lisas ta.

Pooled on omavahel kokkuleppinud, et kohtulahendi sisu ei avaldata enne kahe kuu möödumist lõpplahendi kuulutamisest. „Lahendi sisu mitte avalikustamise initsiatiiv tuli Epp Rääbiselt," lisas Okk.

Epp Rääbis ütles, et Marhaba AS nõudis temalt erinevate põhjendustega kohtu kaudu 3,6 miljonit krooni. „Koostöös minu esindaja advokaat Kaupo Lepasepaga Soraineni advokaadibüroost saime kokkuleppele, et hüvitan Marhabale advokaadikulud ligi 300 000 krooni," rääkis Rääbis. „Marhaba võttis hagi tagasi, kohtumäärus menetluse lõpetamise kohta jõustus novembri alguses," lisas ta.

Marhaba hinnangul maksis Rääbis Sharm Voyagesi kaudu lennukompaniile topelt lennujaamamakse ning võttis lepinguga muid põhjendamatuid rahalisi lisakohustusi.

Epp Rääbis töötab hetkel uues reisibüroos Robinson Reisid tootearenduse konsultandina.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474