5. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aavo Kokk: pressivaenlane valiti üksmeelselt

Eesti Ajalehtede Liidu esimees Aavo Kokk ütles aripaev.ee-le, et nii üksmeelset otsust pressisõbra ja –vaenlase tiitli jagamistel pole ammu olnud.

„Igal osaleval toimetusel on üks hääl. Hääled loetakse kokku ning toimub arutelu, kus kõik toimetused kaitsevad oma häält,“ selgitas Kokk tiitlivalimise protsessi. „Arutelu oli väga töine, arutati kandidaatide tegusid,“ lisas ta.

Sel aastal polnud kandidaatide vahel vaagimist. „Tulemus oli läbi aegade üksmeelne,“ ütles Aavo Kokk.

Pressisõbra auhind on omanimeline ruupor. „Kaotaja auhind on rahva tähelepanu. Ürituse eesmärk on anda avaliku elu tegelastele signaale, kas nad on kaasa aidanud pressivabadusele või seda takistanud,“ ütles Kokk.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474