• 05.12.07, 10:05
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Venemaa ja Ukraina leppisid gaasi hinna tõusus kokku

Ukraina hakkab 2008. aastal ostma Gazpromilt gaasi 179,5 dollarit tuhande kuupmeetri kohta. See on ligi 40 protsendi võrra kõrgem hind kui praegu, vahendab Kommersant.
Eile kohtusid Moskvas Gazpromi esindaja ja Ukraina energeetikaminister, et arutada vene gaasi maksumust. Kohtumise initsiaatoriks oli Ukraina.
Läbirääkimiste tulemusena hakkab Ukraina uuest aastast Venemaalt gaasi ostma senise 130 dollari tuhande kuupmeetri kohta 179,5 dollariga. Arutluse all olid ka uued transporditariifid Venemaa ja Ukraina territooriumil. Senise 1,6 dollari asemel hakkab Ukraina transpordi eest maksma 1,7 dollarit 100 km kohta.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele