6. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ansip: imestan, et e-valitsust mujal ei kasutata

Peaminister Andrus Ansip avaldas tänasel valitsuse pressikonverentsil imestust, et e-valitsust kasutatakse mujal maailmas väga vähe.

Ansip rääkis, et e-valitsus võeti Eestis kasutusele 2000. aasta augustis ning siis oli see väga primitiivne. „Kuid on väga hea, et see meil nüüd olemas on. Imestan, et seda ei kasutata mujal maailmas,“ märkis ta.

Peaminister on üllatunud, et e-valitsust kasutatakse ka Moldovas. „Moldovas kasutati seda juba 3 aastat tagasi, me pole ainsad. E-valitsust kasutatakse ka Sloveenias,“ ütles Andrus Ansip.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474