6. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordea tõstab taas hoiuste intressimäärasid

Seoses turuintresside muutustega tõstab Nordea Pank 6. detsembril tähtajaliste hoiuste intressimäärad kõikides valuutades.

Nordea Pank teavitas, et uus aastase Eesti krooni hoiuse intressimäär on 5,7 protsenti senise 4,9 protsendi asemel ning dollarihoiuse intressimäär 4,1 protsendi senise 4,0 protsendi asemel. Aastase eurohoiuse intressimäär jääb senisele 4,3 protsendi tasemele.

Nordea internetipangas lepingu sõlmijatele on kõik intressimäärad 0,1 protsendi võrra kõrgemad.

Viimati muutis Nordea Pank tähtajaliste hoiuste intressimäärasid tänavu 28. novembril.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474