7. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedus saab uuest aastast võid ja hapukoort odavamalt osta

Uuel aastal maailmaturul toimuv hinnalangus toob hinnamuutuse ka Leedu turule.

Piimatoodete hindade vähenemine maailmaturul peaks tooma hinnamuutusi ka Leedu kauplustesse, vahendas BBN.

Kõrge rasvasisaldusega või ning hapukoore hind langeb tuleva aasta 5ndast jaanuarist. Samuti oodatakse teiste toiduainete hinnalangust, mille hind on selle aasta jooksul tõusnud. Leedu juustutootja Rokiskio Surise tegevjuht ütles, et ettevõte, mis ekspordib enamus oma toodangust, määrab Leedu turu hinnad lähtuvalt ekspordi hindadest.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474