10. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Börsiülevaade: Euroopa aktsiad neljandat päeva tõusmas

Euroopa aktsiad liikusid täna lõuna paiku vastu oma neljandale tõusupäevale, veetuna pankade ja ehitusfirmade aktsiatest.

Varade mahult Euroopa suurima panga UBSi aktsia kerkis 1,9 protsenti ning maksis 58,3 Šveitsi franki. Pank teatas, et kannab maha halbu laene ja plaanib tugevdada oma kapitalibaasi aktsiateks vahetatavate võlakirjade väljalaskmise teel.

Šveitsi ühe suurima panga Credit Suisse aktsia hüppas 3,7 protsenti, makstes 72,4 franki. Deutsche Banki aktsia tõusis 2,1 protsenti ja maksis 92,08 eurot.

Ehitussektorist rallis tsemenditootja Lafarge'i aktsia 10 protsenti ning kerkis 119,75 euro tasemele. Firma teatas, et plaanib laiendada tegevust ja kasvada suurimaks tsemenditootjaks Egiptuses, Alžeerias ja Araabia Ühendemiraatides.

Euroopa laiem aktsiaindeks Dow Jones Stoxx 600 kosus 0,5 protsenti, olles 374,61 punkti.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474