10. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaatamata katastroofidele võitis SAS kliente

SASi novembrikuu hindamise järel selgus, et firma võitis ühe protsendi võrra kliente, vaatamata lennuõnnetustele Q400 Dash 8 lennukitega.

SAS juhtkond tunneb kergendust peale novembrist hindamist, kirjutas Borsen.dk. Reisijate koguarv on kasvanud ühe protsendi võrra 3,3 miljonini. Hirm kliendilojaalsuse kaotamise ees on vähenenud vaatamata lennukatastroofidele Q400 Dash 8 lennukitega.

”Veod ning toodang on kasvanud positiivselt, kuigi me ei kasutanud Q400 lennukeid. Jätkuv kliendilojaalsus, hea turu areng ning uued kommertsrakendused on olnud peamised arengu põhjused,” ütles grupi tegevdirektor Mats Jansson.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474