11. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Digiregistratuurist võidavad nii patsiendid kui ka haiglad

Digiloo IT- ja turvalahendusi tutvustaval infotunnil rääkis Medisofti juhataja Arvi Sinisalu, et digiregistratuuri eesmärk on raviressurside efektiivsem kasutamine.

Sinisalu ütles, et digiregistratuuri põhikasutus seisneb vastuvõtuaegade broneerimises. „Portaali kaudu on võimalik visiiditasu eest arveldada, võimalus on ka tellida vastuvõtuaja meeldetuletus. Süsteem salvestab toimunud visiidid ja broneeringud,“ rääkis Arvi Sinisalu.

Infotunni lõpus rõhutati, et oluline osa on saatekirjade keskusel. Perearstide tööd aitab see, et saatekirjad saadetakse ühtses formaadis. Digiregistratuurist ei võida ainult patsient vaid see on oluline ka haiglatele.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474