11. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õpetajad tahavad ka streikida

Eesti haridustöötajate liidu volikogu otsustas eile, et kui valitsus ei tõsta järgmisel aastal pedagoogide palka vähemalt 30%, siis ollakse valmis streikima.

Volikogu töös osalenud Saaremaa haridustöötajate liidu esimees Signe Ratas ütles ajalehele Oma Saar, et enam kui pooled riigi õpetajatest pooldavad streiki, kui vabariigi valitsus õpetajate nõudeid palgatõusu osas ei rahulda, vahendas ETV24.

Eesti haridustöötajate liidu esimees Sven Rondik ütles Postimees.ee-le, et õpetajate mitmepäevase streigiga on valmis ühinema ka need pedagoogid, kes ei kuulu ametiühingusse ning ka teised TALO liikmesliidud ja ametiühingud.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474