11. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põldoja: miks peaksid Hansapanga töötajad streikima?

Hansapank Eesti peadirektor Priit Põldoja ütles aripaev.ee-le, kui panga poolt pakutud töötingimused töötajale ei sobi, tuleb uus töökoht otsida.

„Kui ei taha meil töötada, tuleb teine töökoht otsida,“ rääkis Põldoja. „Pakume oma töötajatele häid tingimusi, arenguvõimalusi ja head palka. Meie asi on muuta nende töö huvitavaks,“ vastas Hansapanga Eesti juht päevaküsimusele "Mida teeksite kui Teie ettevõtte töötajad hakkasid streikima?".

„Ei kujuta ette, et miks meie töötajad peaksid streikima hakkama,“ imestas Põldoja.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474