13. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Väikeettevõtted võiksid riigi teenuseid pakkuda

Riigikogu istungi arutelul kodanikuühiskonna arengu üle ütles regionaalminister Vallo Reimaa, et väikeettevõtted võiksid üle võtta mitmeid avaliku sektori teenuseid.

Reimaa rääkis, et väikeettevõtted ja MTÜd võiksid täita postibussi ja transpordi funktsiooni. „Kuid ainult tahtest ei piisa, vaja on välja arendada nende võimekus, et nad suudaksid avaliku sektori teenuseid pakkuda,“ märkis regionaalminister. „Sihtkapitali eesmärk on neid võimekusi arendada ning need teenused üle anda,“ lisas Reimaa.

Arutelul toodi välja Ungari näide, kus inimesel on võimalik maksta 1% maksudest, et toetada teda huvitavat valdkonda.

„See oleks ka arvestatav tugimeede Eestis, mis toetaks kodanike ühiskonda,“ ütles Reimaa. „See on debati ja konsensuse teema,“ lisas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474