14. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eri Klas: Eestis on miljardäride hulk tavatult suur

Dirigent ja muusik Eri Klas ütles aripaev.ee-le, et üleminekuaja ärigeeniused muutsid Eesti rikkad rikkamaks ja vaesed vaesemaks.

„Võrreldes meie populatsiooniga on miljardäride hulk Eestis tavatult suur,“ rääkis Klas. „Kui võrrelda teiste riikidega oleme alamakstud,“ vastas ta aripaev.ee päevaküsimusele „Kes on Eestis ülemakstud?“.

„Kes oskasid üleminekuajal üles näidata ärilist geniaalsust, muutusid rikkad rikkamaks ja vaesed vaesemaks,“ rääkis dirigent.

„Meie kesklass on väga nõrk ja meil on liiga palju vaeseid,“ tõdes Eri Klas.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474