14. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Horm: hirmud on ja neid on palju

Peagi endise Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimehe Olle Hormi hääl pakatas täna hommikul energiast, kui ta rääkis ees ootavast uuest väljakutsest Skanska EMV ASi juhatuse esimehena. Samas möönis ta, et hirme on ja neid on palju.

„Pakuti,“ vastas rahulolev Horm aripaev.ee küsimusele, kuidas sattus just tema Skanska EMV ASi uueks juhiks. Kas otsus töökoht võtta vastu tuli kergelt? "Suhteliselt kergelt," vastas Horm. Tema sõnul oli kaheksa aastat tööd Rakvere Lihakombinaadis väga huvitav ja kahju on sealt ära minna, aga toiduainetööstusel tema jaoks enam väljakutseid ei olnud.

„Tahaks midagi muud,“ ütles Horm ning lisas, et ootab huviga uut tööd ja väljakutset mida Skanskal talle pakkuda on.

„Konkreetseid eesmärke veel paika pandud pole,“ ütles Olle Horm aripaev.ee küsimuse peale tulevikuplaanide ja püstitatud eesmärkide kohta Skanskas ning lisas, et tahaks sealset veelgi parandada.

Palgatingimused on juba kokku lepitud, kuid kas palganumber on ka suurem, kui Rakveres, ei soostunud Horm kommenteerima.

Horm ütles, et Skanskas püüab hakkama saada olemasolevate inimestega ja tegelikult ei tunne ta sealt ju ka kedagi.

Rakvere lihakombinaadi tuleviku kohta paljastas Horm, et tema on oma soovituse tulevase juhi isiku suhtes lihakombinaadi omanikule edastanud, kuid jätab saladuseks, kes on see inimene. Kuidas ja millal Rakvere Lihatööstus omale uue juhi saab peaks Hormi sõnul rääkima omanikuga, mitte enam temaga.

Aripaev.ee küsimusele, kas langevasse ehitussektorisse tööle minek teda ei hirmuta vastas Olle Horm, et hirmud on ja neid on palju, aga ta püüab Skanskas töötada nii hästi kui võimalik. Ehitusse minek on mehe enda sõnul väga suur muutus, kuna ta pole varem kunagi ehitusettevõtet juhtinud. Küll aga töötas ta 10 aastat tagasi ühes suures ehitusettevõttes transpord alal.

"Mul on kavas teha oma tööd ja Keskerakond teeb oma," vastas Horm küsimusele, kas on võimalik olla hea ehitusettevõtte juht ilma omamata suhteid Keskerakonnata. Erakondlikku kuuluvust Horm ei oma ja seda ei ole tal antud hetkel plaanis ka muuta. Horm lisas, et ta ei ole tegelikult nii kaugele mõelnud ja ei tahaks sellest täna rääkida.

Skanskas alustab Olle Horm tööd 03.03.2008. Olle Horm on kõrgharidusega insener, kel on varasemaid juhtimiskogemusi mitmest tööstusettevõtetest.

Skanska EMV on Skanska Oy tütarettevõte, mis vastutab Skanska tegevuse eest Eestis. 2000. aastast alates Skanska kontserni kuulunud Skanska EMV on üks Eesti suurimaid ehitusettevõtteid. 2006. aastal oli selle peaaegu 400 töötajaga ettevõtte käive umbes 120 miljonit eurot.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474