14. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lillemets: liiga väike konkurents tekitab ülemaksmise

Eesti ajakirjanike liidu juht Marica Lillemets ütles aripaev.ee-le, et kui nõudlus ja pakkumine on paigas, siis ei teki ülemaksmist.

„See on nii suhteline asi ja sõltub hinnaklassist. Kui nõudmine ja pakkumine on paigas, siis ei teki ülemaksmist,“ vastas Lillemets aripaev.ee päevaküsimusele: "Kes on Eestis ülemakstud?". „Kui konkurents on liiga väike, siis tekitab defitsiit ülemaksmise vajaduse,“ rääkis ta.

„Kui ehitustööline saab rohkem palka kui kümme aastat õppinud arst, siis võime rääkida ülemaksmisest,“ ütles Lillemets.

Marica Lillemets tõdes, et suure palgaga on elu siiski rahulikum.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474