14. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nord Streami gaasijuhe läheb maksma 9 miljardit eurot

Mõni päev tagasi teatas Nord Streami aktsionäride eest seisev endine Saksamaa kantsler ja Vladimir Putini suur sõber Gerhard Schröder, et gaasijuhtme maksumus kujuneb 8 miljardit eurot, nüüd aga teatas BASF (keemiakompanii, kes on kaasategev gaasijuhtme ehituses), et juhtme ehitus läheb maksma 9 miljardit eurot, vahendas Light.Finam.ru

Esialgsetel andmetel hakatakse gaasitoru ehitama 2009 aasta kevadel. Juhe peaks valmima 2010 aastaks. Juhtme täpne maksumus ja valmimise aeg saab teatavaks järgmisel aastal, selleks ajaks loodetakse allkirjastada lepingud, mis lubaks juhtme mööda Balti mere põhja vedada.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474