14. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sotšis tuleb ruutmeetri eest välja käia ligi 70 000 krooni

Kinnisvara hinnad sõltuvad sellest, kui kaugel kinnisvara merest asetseb, vahendab newsru.com

Päikeselises Sotšis tuleb kahe toalise korteri eest välja käia kuni 3 miljonit krooni, kolmetoalise eest aga ligi 7 miljonit.

Krasnodarskaja Krai majanduse ja kinnisvara juhi Vassili Puškini sõnul on Sotši kinnisvara hinnad väga soodsad ning on arendajates huvi tekitanud. Puškini sõnul sõltub kinnisvara hind paljustki sellest, kui kaugel kinnisvara merest asetseb.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474