14. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas kogunes organiseeritud kuritegevuse vastase võitluse rakkerühm

Neljapäeval ja reedel kogunes Läänemeremaade organiseeritud kuritegevuse vastase võitluse rakkerühm arutamaks regionaalse organiseeritud kuritegevuse vastaste strateegiate üle, samas diskuteeriti ka rakkerühma koostöö üle Europoli ja Interpoliga.

„Eesti eesistumisel koostatud strateegia keskendub rakkerühma tegevuse paremale sidumisele ülejäänud globaalsete organiseeritud kuritegevuse vastaste initsiatiividega, nagu Europol ja Interpol,” sõnas rakkerühma juht, siseministeeriumi kantsleri Märt Kraft.

Korralisel kohtumisel osalesid Eesti, Taani, Soome, Saksamaa, Läti, Leedu, Norra, Poola, Rootsi ja Venemaa valitsusjuhtide ning Interpoli ja Europoli esindajad, teatas siseministeerium.

„Samuti on kavas välja töötada Läänemere regiooni spetsiifiline ohuhinnang, et saada parim võimalik ülevaade meie regiooni kuritegevuse olukorrast ja trendidest ning vastavalt sellele planeerida ühistegevusi,“ rääkis Märt Kraft.

Rakkerühm koguneb eesistujariigis kaks korda aastas. Käesoleval ning järgmisel aastal on rakkerühma eesistujamaaks Eesti. Rakkerühma järgmine kohtumine toimub Eestis 2008. aasta juunis.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474