15. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koit Toome korteri eest 20 000 võlgu

Laulja ja tantsutäht Koit Toome põhjendab oma südalinnakorteri ülalpidamisarvete 20 000 kroonini kasvanud võlga sellega, et tal olevat viimasel ajal olnud väga palju tegemist, korteriühistu suurim võlglane lubab arved lähiajal ära maksta.

2006. aasta algul otsustas laulja Koit Toome hankida endale esimese oma kodu, unistuste 90ruutmeetrise elupaiga leidis ta Tallinna südalinna lähedalt 15korruselisest tornmajast Pärnu mnt 110, kirjutas SL Õhtuleht.

Miskipärast unustab laulja ja värske tantsutäht aga korteri ülalpidamise arveid maksta, korteriühistu viimasel koosolekul võeti rekordvõlglasega seotu SL Õhtulehe teada teravalt jutuks, sest Toome võlakoorem on paisunud juba 20 000 kroonini.

"Jah, vastab küll tõele," tunnistab laulja võlgnevust, rahaasjade kordaajamisega viivitamist põhjendab Toome sellega, et tal olevat viimasel ajal olnud erakordselt palju tegemist.

Kuigi uhke korter on tema oma juba ligi kaks aastat, ütleb ta, et pole seal elanud ühtki päeva.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474