18. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fertilitas: ravimifirmade koolitustel pole korruptsioonihõngu

Erahaigla Fertilitas peaarst ja omanik Ivo Saarma ütles, et kui riik ei jaga toetusi, siis pole arstidel muud võimalust, kui ravimifirmade koolitustel käia.

„Ravimifirmad on kogu aeg arstide koolitusi toetanud,“ ütles Saarma ning lisas, et kui riik ei jaga toetusi, siis muud võimalust pole, kuna arstidel on vaja tasemel olla. „Korruptsioonihõngu ravimifirmade koolitustel pole,“ väitis Saarma.

Saarma rääkis, et mõni riik on kaotanud arstide koolitusvõimalused ravimifirmade kulul, kuid sellega pole midagi saavutatud.

Uurimustöid, mida toetavad ravimifirmad, ei peaks siduma isiku vaid institutsiooniga. „Konkreetsetelt isikutelt oodatakse konkreetseid vastuseid. Kui uurimusprojektiga on seotud palk, siis see võib uurimuse tulemust mõjutada,“ arvas Saarma. „Uurimistööde toetamine toimib hästi, kui sellega on seotud institutsioon,“ märkis ta.

„Ravimifirmade koolitustoetused on alati osalised, kunagi ei maksta täistoetust,“ rääkis Ivo Saarma. „Ravimifirmad tasuvad näiteks osavõtumaksu või sõidukulud,“ lisas ta.

„Mind on küll toetatud ja olen ravimifirmade koolitustel käinud,“ rääkis erahaigla juht. „Kuid, et poleks „ohhetamist“ ja „ahhetamist“, ei hakka ma kohti nimetama,“ vastas Ivo Saarma aripaev.ee päevaküsimusele „Kui kaugele oled ravimifirma raha eest reisinud?“.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474