19. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kapo vahistas restoraniketi omaniku

Rahvusvahelist relva- ja narkoäri uuriv kaitsepolitsei vahistas Tallinna prestiižikamate šašlõkirestoranide keti aserist omaniku, kes on eluga pääsenud kahest tapmiskatsest.

Üks kohaliku aseri kogukonna liidreid, Eesti allilmas eesnime Alek järgi tuntud kolmekümnendates eluaastates mees vahistati kaks nädalat tagasi Tallinna lennujaamas, kui ta Eestist äriasjus ajutiselt lahkuda kavatses. Passikontrollis öeldi mehele, et tema passiga on probleeme, ja paluti tulla kõrvalruumi, kirjutas Postimees.

Seal ootasid meest käeraudadega kaitsepolitseinikud. Uurijate väitel on Aleki-sugune mees oma rahvusvaheliste kriminaalsete sidemetega ohuks kogu Eesti riigi julgeolekule.

Kohtu loal kuni pooleks aastaks vahi alla võetud Aleki arreteerimine ajas ärevile kogu Eesti organiseeritud kuritegevuse juhid.

"Alek on vahi all kahtlustatuna narkootikumide salakaubaveos. Praegu ei ole uurimise huvides võimalik sellest kriminaalmenetlusest rohkem rääkida," on organiseeritud kuritegevuse vastase võitluse eest vastutav juhtiv riigiprokurör Margus Kurm napisõnaline.

Postimehe andmeil on tegemist koostöös Leedu politseiga algatatud kriminaalasjaga, mille käigus uuritakse rahvusvahelist narko- ja salarelvaäri.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474