20. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vanapapi unustas poodi 10& 000 krooni

Tänavu 22. mail unustas üks eakas mees Pärnu kauplusse vöökoti 10 000 krooni ja dokumentidega. Ülejärgmisel päeval sai ta raha politseist tagasi.

Värske politseileht avaldas aastakroonikas, et 24. mail jõudis omaniku kätte ligi 10 000 krooni sularaha, mis oli Pärnu politseile leiuna üle antud. Paar päeva enne seda andis üks ostja Pärnu kaupluses kassapidajale üle vöökoti, mille keegi oli unustanud kassa lähedale. Kotis oli lisaks isiklikele esemetele ligikaudu 10 000 krooni sularaha.

Pärast tööpäeva lõppu viis kassiir vöökoti politseisse. Kotis olnud dokumendi järgi jõuti selle omanikuni ja vanahärra kutsuti politseimajja rahale järele.

"Suure rahasumma leiuna üleandmine on üsna harukordne juhtum," märgib politseileht.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474