27. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kenzo müüb oma Pariisi maja ligi 200 miljoni krooniga

Moebrändi Kenzo disainer ja looja Kenzo Takada müüb maha oma Pariisi pesa. Maja hinnalipikul seisab 186 miljonit krooni, vahendab newsru.com

Pariisi ajaloolises kvartalis asuv neljakordne maja on dekoreeritud traditsioonilises jaapani stiilis. Domineerivateks sisustuselementideks on puu ja paber. Disainer lasi Basti väljaku vahetusse lähedusse ehitada maja 20 aastat tagasi. Maja on hiiglaslik, kuhu muuhulgas kuulub ka privaatne 1200 ruutmeetrine väljak, viis magamistuba ja kolm eraldi sissepääsuga teenijate korterit. Maja ümbrust kaunistab suur aed kus asub lisaks imelisele haljastusele ka eraldi tiik kaladele.

Kenzot peetakse jaapani üheks kuulsaimaks disaineriks. Moebrändi looja müüs 1993. aastal firma LVHMile (Louis Vuitton Moet Hennesy).

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474