30. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasia kalleim korter müüdi ligi 400 miljoni krooni eest

Hiina miljardär Jack Ma ostis Aasia kõige kallima korteri Hong Kongis. Luksuskorteri hinnaks on 390 miljonit Eesti krooni, mis on uus Aasia rekord.

Jack Ma ostis ligi 700 ruutmeetrise korteri, mis ulatub läbi kahe ülemise korruse 53-korruselises hoones nimega Branksome Crest, mis asub ühes Hong Kongi eksklusiivsematest piirkondadest, vahendas borsen.dk.

Luksuskorteris on ujumisbassein, korterist pääseb terassiukse kaudu ka 270 ruutmeetrisesse aeda, kust avaneb vaade Victoria sadamale.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474