30. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlased teevad Rootsi ehitustel orjatööd

Rootsi kriminaalpolitsei inimkaubandust käsitleva raporti andmetel on Eesti kodanikke kasutatud Stockholmi ehitustel orjatööl.

Raporti järgselt ei esine inimkaubandust Rootsis mitte ainult seksuaalteenuste valdkonnas, vaid orjatööd rakendatakse ka ehitustel, põllumajanduses, toiduainetetööstuses ja koduteenuste valdkonnas, vahendas ETV24 Eesti Raadio uudiseid.

Näiteks on Rootsi politseil andmeid juhtumitest, kus Eesti kodanikud on tulnud Rootsi ehitustele tööle, kuid hiljem on pidanud loovutama enamuse teenitud rahast tööjõu värbamisega seotud kriminaalsetele organisatsioonidele.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474