29. mai 2008
Jaga lugu:

Omanik viskas luksusautosid müünud Urmas Põllu välja

Delovõje Vedomosti kirjutas, et Paldiski maanteel Brabuseid müünud autosalong sulges uksed. Majaomanik viskas Toomas Rüütmanni kauaaegse äripartneri Urmas Põllu võlgade pärast salongist välja.

Paldiski mnt 96a omanik AS Nucleus ütles OÜ TortugaCarsiga sõlmitud üürilepingu üles möödunud reedel. Erakorralise sammu põhjustasid luksusautode müüja võlad, mida ta ei suutnud kolme kuu vältel kustutada. Rentniku omavolilised ümberehitused ajasid majaomanikul samuti hinge täis.

Mai keskpaigani kuulus lõviosa TortugaCarsist Urmas Põllu firmale PP Int Grupp. Firma väikeomanikud Anton Suvorov, Andrus Mõsovski ja German Rumjantsev peavad täna rinda pistma uue suuromanikuga, kelleks on pankrotihaldur Indrek Lepsoo.

Äriregister seostab Lepsood arvukate elutegevuse lõpetanud firmadega. Teiste seas läks Lepsoo taktikepi all hiljuti pankrotti Elioni merekaabli lõhkumise eest kahjunõude saanud Moonsund Shipping.

TortugaCars võlgneb tänase seisuga 75 000 krooni makse. Autosalongi omanikule Nucleusele jäi luksusautode müüja võlgu ligi 50 000 krooni renti.

Endine vormeliäss ning aastaid mitmesugust autoäri ajanud Urmas Põld ütles möödunud aasta kevadel SLÕhtulehele, et siinkandis on juba piisavalt rikkureid, kellele Brabuse tuunitud Mercedeseid, Tech-Artis järeleaidatud Porschesid ning Hamanni viilitud BMWsid müüa.

Delovõje Vedomostile luiskas Põld paar päeva tagasi, et Brabuse salong pole suletud, vaid töötavat edasi. Viitriinis seisvat teised automargid vaid seetõttu, et mullused luksusmudelid müüdi juba maha.

Aripaev.ee-l ei õnnestunud Nucleuse juhatuse liiget Dmitri Drajevit täna kommentaariks tabada.

Urmas Põld ja Toomas Rüütmann ajavad aastaid koos äri. Kui Rüütmanni Kommest Auto omab Peugeot'de diileri õigusi, siis Põld tegeles sama marki autode transiidiga. Tema firma PP Int Grupp vahendas tuhandeid Peugeot'sid ja teenis sellelt miljoneid.

Kurjad keeled räägivad juba aastaid, et Rüütmann ostis Prantsusmaalt odavalt kasutatud Peugeot'sid ja müüs need edasi Põllule. Autod rändasid paberil läbi Eesti ja Hispaania ning jõudsid tagasi Prantsusmaale, kus nad kopsaka vaheltkasuga lõpuks garaaži vahetasid.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva.kiisler@aripaev.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098kristi.kool@aripaev.ee
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806rivo.habakuk@aripaev.ee