1. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara jätkab tegevuse kokku tõmbamist

Arco Vara juhatuse esimehe Lembit Tampere sõnul vaadatakse läbi kõikide divisjonide efektiivsus ning kindlalt võib öelda, et aasta lõpuks on järel vähem kontoreid kui tänase päeva seisuga ettevõtte arvel on.

„Läbi vaadatakse kõikide divisjonide efektiivsus, täna paneme põhitähelepanu teenindusdivisjoni tulemuste parandamisele vaatamata asukohale. Kindlasti on aasta lõpus vähem kontoreid kui täna, aasta alguses alustatud tegevuse kokku tõmbamisega jätkame,“ vastas Tampere aripaev.ee küsimusele, mis divisjonides või mis riikides Arco Vara kokkutõmbamisi ette näeb ning kas selle all peetakse silmas ka sulgemisi ja koondamisi.

Küsimusele, kas on ette näha bilansis oleva kinnisvara ümberhindlusi, vastas Tampere ümmarguselt, et Arco Vara varad on hinnatud vastavalt IFRS’le ning suuremaid kinnisvara investeeringuid hinnatakse ümber üks kord kvartalis.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474