15. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO: ka meie sihime kolmandaks pensionipakkujaks

ERGO Varahalduse juhatuse esimees Marek Zacek kommenteeris Nordea panga plaani saada kolmandaks pensionitoodete pakkujaks turul, et nemad sihivad sama positsiooni.

"Huvitav, huvitav, ka ERGO-l on plaan saada turul suuruselt kolmandaks pensionipakkujaks. Et ees on veel tänane turu kolmas Sampo, tuleb tunnistada, et kolm ettevõtet ühele kohale on märk tihenevast konkurentsist. Selge on see, et ellu jäävad siis edukad ja kliendid võidavad valikute laienemisest. Samas arvan, et kliendi teadliku valiku puhul saab ikkagi määravaks pensionifondi tootlus, kulu- ja riskitase tervikuna, mitte ainult üks neist. Ja siin pakub ERGO pensionikogujale mõistlikku alternatiivi pankade kõrval," ütles Zacek.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474