26. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandi ostab Leviehituselt 47 miljoni eest veekeskuse

Viljandi linnavolikogu tunnistas heaks lepingu, mille kohaselt ehitab osaühing Leviehitus järgmise aasta lõpuks veekeskuse ja linn ostab selle 47 miljoni krooni eest.

Lepingu tingimuste järgi ehitab Leviehitus veekeskuse Viljandi järve äärde 2009. aasta 31. detsembriks, mille järel ostab linn keskuse endale, kirjutas Sakala. Linnavolikogu volitas linnapead või tema asendajat sõlmima müügilepingut hiljemalt 30 päeva jooksul alates volikogu otsuse jõustumisest.

Viljandi veekeskus läheb linnale maksma koos käibemaksuga 47 149 260 krooni.

Leviehituse juhataja Indrek Saar on varem tunnistanud, et ettevõttel on lepingu sõlmimisega kiire, kohe pärast allkirjade andmist alustab tööd projekteerijate meeskond ning ehitusega tahetakse algust teha novembris.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474