29. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara eksjuht läheb Eesti Ehituse Ukraina äri vedama

Eesti Ehituse ehitustegevust Ukrainas juhtiva ja investeeringuid teistesse Ukraina ettevõtetesse haldava ettevõtte Eurocon Ukraine LLC peadirektoriks nimetati Ahto Altjõe, kes on varasemalt töötanud muuhulgas Arco Vara AS juhatuse liikmena ning ehitusdivisjoni juhina.

Uue peadirektori töökohustused algavad 1. oktoobrist 2008, teatas ettevõte börsile.

„Ahto Altjõe näol on tegemist kogenud juhiga, kelle oskusi soovime rakendada Ukrainas eelkõige müügitegevuse kasvatamisel ning väliskeskkonna muudatustest tingitud täiendavate võimaluste ärakasutamisel,“ kommenteeris uue peadirektori nimetamist AS Eesti Ehituse juhatuse esimees Jaano Vink.

Ahto Altjõe ei oma isiklikult ega läbi juriidiliste isikute AS Eesti Ehituse aktsiaid.

AS Eesti Ehitus omab osalust Eurocon Ukraine LLCs OÜ Eurocon kaudu. ASle Eesti Ehitus kuulub 63%line osalus OÜs Eurocon. OÜ Eurocon omab 100% Eurocon Ukraine LLC aktsiatest.

Arco Vara nõukogu kutsus tagasi ettevõtte senise juhatuse liikme Ahto Altjõe 26. augustil sel aastal.

AS Eesti Ehitus kontsern hõlmab ettevõtteid, mis on keskendunud hoonete ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Geograafiliselt tegutsevad kontserni ettevõtted Eestis, Lätis, Leedus ja Ukrainas. Eestis on täiendavateks tegevusvaldkondadeks lisaks teedeehituse ja -hoolduse ning keskkonnaehituse ja betoonitööde otsetöövõtt. Kontserni emaettevõte on AS Eesti Ehitus, mis on registreeritud ja asub Tallinnas, Eestis. Kontserni kuulub lisaks emaettevõttele üle 20 tütarettevõtte. Kontserni 2007. aasta konsolideeritud müügitulu oli 3,8 miljardit krooni (240 miljonit eurot) ja konsolideeritud puhaskasum 290 miljonit krooni (19 miljonit eurot).

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474