30. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbank Eestis töötajaid ei koonda

Swedbanki peadirektor Eestis Priit Perens ütles, et erinevalt Läti Swedbankis toimunud ligi 200 inimese koondamisest Eestis ulatuslike koondamiskampaaniat ei tule, kuid tõdes, et lahkuvate töötajate asemele uusi ka ei võeta.

„Ulatuslikke koondamiskampaaniaid me ei plaani ja loodame nii jätkata ka tulevikus,“ ütles Perens aripaev.ee-le ning lisas: „Eestis oleme töömahtude vähenemisele reageerinud oma protsesside tõhustamise kaudu. See tähendab, et lahkuvate töötajate asemel ei püüa me igal juhul uut inimest palgata, vaid kujundame ümber olemasolevate töötajate tööülesandeid.“

Läti olukorra kohta ütles Perens, et majandustsükkel kolmes riigis on erinevates arengufaasides, mistõttu tuleb rakendada ka erinevaid meetmeid tööjõuressursi juhtimisel.

„Balti majanduses on aset leidmas jahtumine, mistõttu enamik ettevõtteid korrigeerib oma inimressursi vajadust vastavalt tehingute mahu muutumisele,“ sõnas Perens.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474