2. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäev avas ehitusuudiste portaali

Äripäev avas Eestis esimese ainulaadse ja temaatilise ehitusuudiste portaali www.ehitusuudised.net.Austatud ehitusvaldkonna otsustaja! Kas oled tundnud puudust, et ehituse ja arenduse alal on internetis infot küll palju, ent pole ühte kindlat lehekülge, kust uudiseid lugeda? Äripäev otsustas selle lünga täita ning avas uue veebilehe ehitusuudised.net.

Miks peaks seda külastama? Sest ehitusuudised.net on selline lehekülg mis on mõeldud just Sulle, ehitusvaldkonna otsustaja, st kõik ehitus -, kinnisvara- ning arendusettevõtete omanikud, juhid ning spetsialistid.

Mida Sa leiad ehitusuudised.net leheküljelt? Nagu nimigi ütleb - uudiseid - millega Sa pead kursis olema, et teha õigeid otsuseid ning mis on kahtlemata ka huvitavad.

Ajad ehituse ja arenduse turul on karmimad kui eales varem. Ellu jäävad vaid need, kes suudavad ajaga kaasas käia ning kellel on kõige värskem informatsioon. Vean kihla, et edukas otsustaja ehituse või arenduse alal alustab nüüdsest päeva sellega, et viib ennast kurssi kõige olulisemate uudistega sel alal, külastades kodulehte ehitusuudised.net. Värske info tagab ellujäämise.

Lugupeetud ehituse ala otsustaja, kui sul on mõtteid ning kommentaare, kuidas seda külge veel paremini teha, anna kindlasti teada meiliaadressil enn.tosso(at)aripaev.ee

Lugupidamisega,

Enn Tossoehitusuudised.net peatoimetajaÄripäev

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474