5. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Domus: konsolideerumine on alanud

Domus Kinnisvara juhatuse liige Raul Reino on veendunud, et konsolideerumine kinnisvaraturul on juba alanud.

„Konsolideerumine kinnisvaraturul on paratamatu ja tegelikkuses ka alanud. Suuremate firmade jaoks tähendab see väikefirmade maaklerite ületulekut, kuid mitte eriti palju firmade omavahelisi ühinemisi,“ kirjutab ta homses Äripäevas. „Kinnisvarafirmade ühinemisest on räägitud, kuid reaalsuses pole neid eriti olnud ega hakka ka olema.“

„Võib prognoosida, et väikeste vahendusbüroode pankrotte me samuti eriti ei näe, sest enamjaolt neil suuri kohustusi peal ei ole, kuid ka mitte raha või selget visiooni tulevikuks,“ lisab ta. „Vaikselt hääbudes lähevad nende firmade töötajad suurematesse kinnisvarafirmadesse või siis vahetavad ametikohta.“

Pikemalt loe homsest Äripäevast!

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474