7. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gild Bankersi juht: Läti kinnisvaraturul ei ole kriisi

Investeerimispanga Gild Bankersi Läti osakonna tegevdirektori Matis Paegle sõnul ei ole Läti kinnisvaraturul kriisi. Kuid, kui valitsus midagi kiiresti ette ei võta, võib riiki oodata seisak ning kõrge inflatsioon.

Investeerimispanga Gild Bankersi Läti osakonna tegevjuht Matis Paegle on arvamusel, et kui Läti valitsus ei võta kibekiirelt midagi ette, võib riiki tabada pikk stagnatsioon ja kõrge inflatsioon, vahendas BizNews.

Siiski ei valitse tema sõnul Läti kinnisvaraturul kriis. „Näen ainult seda, et valdkond muutub normaalseks. Seda siis, kui ettevõte kasum sõltub mõistusest ja teadmistest ning äris töötavad oma ala professionaalid,“ kommenteeris Paegle.

„Investorid on valmis ostma aga ainult väärtuslikke objekte, mis on neile soodsa hinnaga,“ sõnas juht, lisades, et investoreid ei haara enam algusjärgus, vaid lõppjärgus objektid.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474