7. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn alustas Kruuda garaaži osas menetlust

Tallinna linn algatas ärimees Oliver Kruudale kuuluva Nõmmele omavoliliselt rajatud garaaži küsimuses haldusmenetluse, kuid konkreetsed sammud sõltuvad sellest, mida kavatseb ette võtta riik.

Tallinna abilinnapea Taavi Aas ütles, et linna edasised sammud sõltuvad muu hulgas sellest, kas riik tahab ka ise omavoliliselt riigimaale ulatuva ehitise küsimuses menetlust alustada, kirjutas Postimees.

Maa-ameti nõuniku Andres Põllu sõnul selgus paikvaatusel, et riigimaale on tekkinud omavolilised ehitised. Ehitusregistri andmete järgi väljastati Kruuda Helbe tänava piirkonda ehitusluba viimati 2004. aastal, kui Kruuda naaberkinnistu riigi omandisse sai, ei olnud seal Põllu kinnitusel ühtegi ebaseaduslikku ehitist.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474