9. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aknafirmadel miljonitesse ulatuvad maksuvõlad

Aknafirma Odav Aken OÜ maksuvõlg ulatub krediidiinfo andmetel üle 1,2 miljoni krooni ning teine akna ja uksetootja Fenester Group on tänase seisuga riigile võlgu üle 1,2 miljoni krooni.

Odav Aken on aknafirma, kelle toodete kohta leiab informatsiooni ainult lendlehtedelt, mida väikefirma veel sel kevadel usinalt kortermajade trepikodadesse sokutas. Samuti on ettevõttel magalarajoonides mitu esindust.

Äriregistri andmeil kuulub ettevõte Janno Kuusemetsale. Krediidiinfo maksehäireteraporti andmeil küündib väikefirma maksuvõlg riigi ees üle 1 200 000 krooni, millele omakorda lisandub ka intressivõlg.

Samuti ollakse võlgu firmale sideteenust pakkuvale ettevõttele. Lisaks riigile ja sideteenuse pakkujale on ettevõte langenud ka inkassofirmade huviorbiiti. Nimelt küündivad võlad kahe erineva inkassofirma ees 1000- 200 000 kroonini.

Maksu- ja tolliametile on võlgu jäänud ka veel teine akna ja uksetootja Fenster Grupp, kes tänase seisuga võlgneb riigile 1254 576 krooni, lisandub intressivõlg.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474