9. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru Vanglas võeti töötaja pantvangi

Viru Vanglas võtsid täna kell 13.52 kaks kinnipeetavat pantvangi vangla pedagoogi. Vangla ja politsei lahendasid olukorra kell 15.59.

Pantvangil ei ole vigastusi ning mõlemad pantvangivõtjad saadi kätte elusalt.

Kriminaalmenetlust juhib Viru Ringkonnaprokuratuur.

1. aprillil 2008 saabuvad Viru Vanglasse karistust kandma esimesed kinnipeetavad. Kinnipeetavad toodi Viru Vanglasse üle karistust kandma peamiselt Murru Vanglast. Vangla koosseisu kuulub umbes 340 töötajat.

Viru vangla ühendab endas vangla ja arestimaja. Kokku on uues vanglas 1000 kohta kinnipeetavatele kuni kahekohalistes kambrites, lisaks 75-kohaline avavangla ja 150-kohaline arestimaja. Vanglakompleksi juurde kuulub lisaks arestikambrite ja kinnipeetavate eluruumidele ka kool, spordisaal, sotsiaaltöö ruumid, kabel ja töökojad.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474