13. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starmani telefoniklientide arv ületas 50 000 piiri

Starmani tavatelefoniteenuse klientide hulk ületas täna, 13. oktoobril 50 000 piiri, teatas ettevõte. 12 kuuga on Starmani telefoniklientide arv kasvanud üle 30%.

Statistikaameti andmetel oli 2007. aasta lõpul Eestis eraklientide kasutuses 331 000 tavatelefoniliini, mis teeb Starmani turuosaks eraklienditurul üle 15 protsendi.

Starmani juhatuse liikme Henri Treude sõnul on Starman teadaolevalt kõige kiiremini kasvav telefoniteenuse pakkuja Eestis. „Kui veel 12 kuud tagasi oli meie telefoniklientide arv 38 000, siis nüüd jõudis telefoniteenuse kasutajate arv 50 000ni,“ lausus Treude.

„Kiirete internetiühenduste lai levik kodudes ning internetipõhise kõneside võidukäik kasvatab tavatelefoni kasutajate hulka Eestis ka sel aastal. Starmani internetiühenduste arv kasvas 12 kuuga 19%,“ lisas Treude.

Valdav osa Starmani telefoniklientidest on tellinud teenuse telekanaleid, internetiühendust ja telefoni sisaldavate kolmikpakettide koosseisus. Kolmikpakettide kasutamine on soodsam, kui kolm teenust eraldi tellida.

Suur osa Starmani tavatelefoniteenuse klientidest on kasutanud numbriliikuvuse võimalust ja tulnud koos oma senise numbriga üle mõne teise teenusepakkuja võrgust. Uute klientide liitumist toetavad ka tasuta helistamine Starmani võrgus ning kõned teistesse tavatelefonivõrkudesse minuthinnaga alates 25 sendist. Telefoni, internetiühendust ning televisiooni sisaldava kolmikpaketi koosseisus on Starmani fikstelefoniteenus ilma eraldiseisva kuutasuta.

Starman alustas telefoniteenuse pakkumist 2005. aastal. Ettevõte pakub fikstelefoniteenust oma kaabelvõrgu baasil.

Starmanil on kokku üle 137 000 digi- ja analoogtelevisiooni kliendi ning rohkem kui 51 000 internetiklienti üle Eesti. Lisaks kaabelvõrgule edastab Starman telepilti ka maapealse leviga digitaaltelevisiooni ZUUMtv vahendusel. AS Starmani aktsiad on kaubeldavad Tallinna Börsi põhinimekirjas.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474