• 14.10.08, 15:40
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Omanikud tükeldavad Trans-Kullot

Trans-Kullo omanikud jõudsid vara jagamise küsimustes kokkuleppele ning tükeldafad firma viieks, selgub Ametlikes Teadaannetes avaldatust.
Trans-Kullo omanikud allkirjastasid jagunemislepingu 10. oktoobril. Kogu firma vara antakse üle jagunemise käigus asutatavatele osaühingutele Primos Invest, Kantauro Invest, Havila Invest, Mirale Grupp Invest ja Deleter Invest.
Trans-Kullo osanik Endel Siff ütles aripaev.ee-le juba aprillis, et Trans-Kullo omanikud kavatsevad ettevõtte vara aktsionäride lahknenud ärihuvide tõttu jagada, mis võib päädida Trans-Kullo likvideerimisega.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele