15. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bauhof kasseeris toote eest 500 kr üle hinnasildi

Tarbijakaitseameti kontrollist selgus, et seis hindade vastavusega müügisaalis ja kassas pole kevadega võrreldes paranenud. Suurim hinnaerinevus tuvastati Pärnu Bauhofis, kus kassas osutus toode pea 500 krooni kallimaks kui müügisaalis, kirjutab Tarbija24.

208 kontrollitud kauplusest avastati rikkumisi 49 korral 72 kauba puhul. Kui kevadel tuvastati rikkumisi 22 protsendil kontrollitud kauplustest, siis sügisel oli vastavaks näitajaks 24 protsenti, mis tähendab, et rikkumiste suhtarv ei ole paranenud.

Suurim hinnaerinevus tarbija kahjuks tuvastati Ehitus Service OÜ Pärnus Papiniidu 5 asuvas kaupluses Bauhof, kus MP3-mängija Trekstor eest küsiti kassas 470 krooni rohkem kui müügisaalis lubatud.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474