16. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kruuda müüs Tallinna koolimajade projekti pinginaabrile

Koolide rentimise firma müügist teatanud börsiuudises jättis Kalev märkimata, et ostjaks oli osaühing Raldon, kelle peremeheks on Oliver Kruuda hea sõber ja kooliaegne pinginaaber Mati Tusov, kirjutas Eesti Ekspress.

Kruuda kontrolli all olev börsifirma Kalev teatas eile, et müüs maha firma BCA Center, mis tegeleb Tallinna linna koolide remontimise ja edasise rentimisega.

Kalev jättis aga teatamata ostja nime. Ekspress andmetel oli ostjaks osaühing Raldon, kelle peremeheks on Oliver Kruuda hea sõber ja kooliaegne pinginaaber Mati Tusov.

Tusov sai Kalevilt kaasa päris kobeda kingituse: börsiteade ütleb, et Kalev teenis tehingust 70 miljonit krooni, kuid seal pole juhitud tähelepanu faktile, et müüdud firma on tänavu teeninud 48 miljonit krooni kasumit ja see kasum läheb üle sõber Tusovile.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474