20. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaale plaanitakse rajada uus puhkekompleks

Kärla vallavalitsus algatas kahe maatüki detailplaneeringu, mille kohaselt rajatakse ühele kämpingukompleks ja teisele kalakasvatustiigid.

Paiküla küla Rahumetsa maaüksusele on kavas rajada toitlustus- ja kontorihoone, abihoone ja 10 kämpingutüüpi ööbimismaja. Lisaks väliköök, grillimis- ja lõkkeplats ning spordi- ja mänguväljak, kirjutas Meie Maa.

Kärla vallavanem Enno Pildre ütles, et tegu on ühe mandrilt Kärlale koliva abielupaari sooviga hakata pakkuma turistidele majutusteenust.

"Kas, kuidas ja millal plaan realiseerub pole teada, aga vähemalt detailplaneeringu oleme algatanud," sõnas vallavanem.

Saaremaa firma Sõnni Mets OÜ plaanib samas Mätasselja küla Tiina maaüksusele rajada kalakasvatustiigid, turismitalu ja abihooned. Lisaks tulevad 7,25 hektari suurusele maaüksusele väliköök, grillimis- ja lõkkeplats ning spordi- ja mänguväljak.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474