22. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiisler: Eesti kodudes peab olema elekter

Regionaalminister Siim Kiisler ütles täna riigikogus elektrituruseaduse täiendamise seaduse eelnõu esimesel lugemisel, et sellega hajaasustusaladel paiknevatele peredele elektrivõrguga liitumise võimaldamine on suure regionaalpoliitilise tähtsusega.

„Mul on hea meel, et riik oskab väärtustada maaelu. Me tahame ju, et säiliksid põlistalud ja -külad. Et ka seal oleks tagatud normaalne elukvaliteet, on elektri olemasolu vältimatu eeltingimus. Eesti ei saa endale lubada, et inimesed lahkuksid maalt linna elektri puudumise tõttu," sõnas minister pressiteate vahendusel.

Ministri sõnul eelistatakse tänavu elektrivõrguga liitumise toetuste andmisel peresid, kellel on vähemalt üks alla 18-aastane, taotlejaga kooselav laps. Tuleval aastal toetatakse võrdsete taotluste puhul eelisjärjekorras pikaajalisi elanikke ning peresid, kus on rohkem kuni 18-aastaseid lapsi.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474