22. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lõhmus pole kolme aastaga Jõhvi ühiselamust kortermaja teinud

Kolme aasta eest Jõhvis Kivi tänaval asuva endise ühiselamu ostnud tuntud investeerimispankur Rain Lõhmus pole küll loobunud oma plaanidest ehitada sinna tänapäevased korterid, ent ehitustegevusest pole samuti siiani mingeid märke.

Kunagi Eesti Põlevkivile, seejärel Jõhvi linnale kuulunud, pärast seda aga erastatud Kivi tänav 5 asuv viiekorruseline ühiselamuhoone on praegu kunagise Hansapanga ja investeerimispanga LHV asutaja Rain Lõhmuse firma Merona Invest omand, kirjutas Põhjarannik. Firma viimases majandusaruandes on kirjas, et 2008.-2009. aasta jooksul oli kavas korterid remontida ja maha müüa.

Merona Invest juhatuse esimees Aivo Hallist märkis, et rekonstrueerimisprojekt on valmis ja ehitusluba saadud, ent võttes arvesse praegust olukorda eluasemelaenude turul, pole tööde alguse tähtajad veel paika pandud.

"Jõhvi kinnisvaraturu edasine areng on seotud pankade sooviga laenu anda," arvab Hallist. "Majanduskriisile vaatamata on sellele küsimusele lahendus siiski olemas. Keerulised ajad pole veel möödas, kuid arvan, et kevadeks olukord paraneb."

2007. aastal oli OÜ Merona Invest käive 868 000 krooni ja kasum 4,2 miljonit krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474