22. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna lennujaam jätkab laienemist

Hiljuti juurdeehituse avanud Tallinna lennujaam laieneb tulevikus veelgi, sest Tallinna linnavalitsus kavatseb täna vastu võtta Sõjamäel asuva kinnistu detailplaneeringu, mis näeb ette 6,8hektarilisele alale kahe lennukiangaari rajamise ning olemasoleva ärihoone laiendamist.

Abilinnapea Taavi Aasa sõnul on Tallinna lennujaama näol tegemist nii linnale kui ka riigile olulise logistilise väravaga. Ta lisas, et lennujaama pakutavate teenuste kvaliteet mõjutab otseselt meie asendit nii Euroopa Liidu kui ka maailma kaardil ning seepärast toetab Tallinn igati lennujaama arengu jätkumist, vahendasid rahvusringhäälingu uudised.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474