24. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kruuda maksis garaažitrahvi ära

Kui palju pidi suurärimees loata ehitatud garaažide eest välja käima, ei ole täpselt teada, suurim võimalik trahv ehitusloata ehitamise eest võib eraisikule olla 18 000 krooni, linna ehitusjärelevalve juhi väitel ulatus Kruuda trahv üle 10 000 krooni.

Tallinna linnavalitsuse ehitusjärelevalve juht Rain Seier ei olnud nõus ütlema, kui palju Nõmmel Helbe teel elav Kruuda ehitusloata püstitatud garaažide eest trahvi maksma pidi, tegemist olevat delikaatsete isikuandmetega, mida ta ei saa avalikustada, kirjutas postimees.ee. "Tegime talle ikka kopsaka trahvi, aga mitte maksimaalselt võimaliku," ütles Seier.

Kõige rohkem saab ehitusloata rajatise püstitamise eest eraisikult välja nõuda 18 000 krooni. Seier märkis, et Kruuda karistus oli suurem kui 10 000 krooni ning et ärimees on selle raha juba ka ära maksnud.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474