24. oktoober 2008

Kruuda maksis garaažitrahvi ära

Kui palju pidi suurärimees loata ehitatud garaažide eest välja käima, ei ole täpselt teada, suurim võimalik trahv ehitusloata ehitamise eest võib eraisikule olla 18 000 krooni, linna ehitusjärelevalve juhi väitel ulatus Kruuda trahv üle 10 000 krooni.

Tallinna linnavalitsuse ehitusjärelevalve juht Rain Seier ei olnud nõus ütlema, kui palju Nõmmel Helbe teel elav Kruuda ehitusloata püstitatud garaažide eest trahvi maksma pidi, tegemist olevat delikaatsete isikuandmetega, mida ta ei saa avalikustada, kirjutas postimees.ee. "Tegime talle ikka kopsaka trahvi, aga mitte maksimaalselt võimaliku," ütles Seier.

Kõige rohkem saab ehitusloata rajatise püstitamise eest eraisikult välja nõuda 18 000 krooni. Seier märkis, et Kruuda karistus oli suurem kui 10 000 krooni ning et ärimees on selle raha juba ka ära maksnud.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806