26. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moskvas jäävad maaklerid tööta

Moskvas kaotab lähima poole aasta jooksul töö ligikaudu pooled kinnisvaramaaklerid.

Kinnisvara ettevõte Agent 002 esindaja sõnul võib Moskvas lähima poole aasta jooksul töö kaotada ligi 50% kinnisvaramaakleritest, vahendas Lenta.

Ettevõte analüütikud põhjendavad oma arvamust sellega, et praegu valitsevas finantskriisis langevad korteritega tehtavad tehingute arv miinimumini.Praegu töötab Moskvas üle 2000 kinnisvara büroo. Agent 002 esindaja sõnul panevad ligi pooled nendest ettevõtetest oma ärid aga üsna pea kinni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474